Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

 Strona 1 z 1 [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: [Golf mk2] Obrotomierz w TDI
PostWysłany: Pią 25 Lis, 2016 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Rejestracja: Nie 30 Sie, 2015
Posty: 42
Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf mk2
Witam, poszukuje rozwiązania dotyczącego podłączenia obrotomierza a dokładnie wyskalowania go jak trzeba bo jak auto kreci się na 3500+ widać ze wskazówka od obrotomierza się podnosi, więc pytanie jak zrobić by działał poprawnie, nie oddam komuś do roboty mam zamiar samemu zrobić


Offline
 Profil  
 
 Temat postu: Re: [Golf mk2] Obrotomierz w TDI
PostWysłany: Sob 26 Lis, 2016 
VW Zone Older
VW Zone Older

Rejestracja: Pią 12 Mar, 2010
Posty: 2031
Skąd: Rojca
Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf MK2
w dieslu ja dobrze pamietam to sygnal jest brany z alternatora wiec najlpeij sprawdz w tym elemencie napiecie


Offline
 Profil  
 
 Temat postu: Re: [Golf mk2] Obrotomierz w TDI
PostWysłany: Nie 27 Lis, 2016 
vw PITUŚ
vw  PITUŚ

Rejestracja: Nie 30 Sie, 2015
Posty: 42
Gadu-Gadu: 0
Auto: Golf mk2
radzio_hzr napisał(a):
w dieslu ja dobrze pamietam to sygnal jest brany z alternatora wiec najlpeij sprawdz w tym elemencie napiecie


w afnie brany jest z ecu tzn. z alternatora idzie do ecu a z ecu do licznika, tylko z alternatora zawyża strasznie jak bym podpiął pod licznik bezpośrednio


Offline
 Profil  
 



Klikając w reklamę wspierasz funkcjonowanie naszego forum!

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
 Strona 1 z 1 [ 3 posty(ów) ] 


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  
Wszystkie prawa zastrzeżone dla VWZONE.PL © 2003-2017 - GRAPHI PLUS GROUP