vwzone.pl | Forum VW Maniaków - Volkswagen, VAG, Skoda, Audi, Seat
http://forum.vwzone.pl/

[Golf mk2]By Ladi Garage :: 1.8T ++
http://forum.vwzone.pl/viewtopic.php?f=112&t=72271
Strona 5 z 12

Autor:  marianmk2 [ Pon 14 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2] by LAdi PRo PRojecT

korson
w 16v są grubsze.

Autor:  LadiAPY [ Czw 17 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

no są grubsze , ale czy takie grube jak oryginalnie w audi s3 ? oto jest pytanie .
ja w swoje od 1.6 benzyny mam cieniutkie jak palec :/ wiecie ja później planuje jakieś 450-500 koni wyciągnąć :-D i żeby nie było ze półośki sie powyginają ooops

Aktualnie zabieram sie z tworzenie nowej instalacji wnętrza , może jakieś wskazówki ?

Autor:  barteKKmk2 [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

Stawiałbym na coś home made ;) okleić materiałem sufit albo coś, zabudowa audio boczki itp. własna inwencja twórcza jest moim zdaniem najlepsza :P

Autor:  LadiAPY [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

barteKKmk2
chodzi mi o instalacje elektryczną :) a co do audio , zadnej zabudowy , wszystko ładnie pochowane :ok:
ma nieźle grac , ale ma byc tak jak w seryjnym aucie .

Autor:  barteKKmk2 [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

Też dobre podejście, właśnie myślałem wcześniej że chodzi Ci o takie koncepcje ;)

Autor:  LadiAPY [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

to ma być auto zabawka , ze tak powiem yupii w szczególności ma zasuwać , car audo też musi być dobre , ale ma byc wykonane z klasą, np jak w nowych limuzynach ,ze głosniki są pochowane . :ok:
A ja teraz siedzę przy kablach :D część kabli w instalacji jest już nowa :-D jeszcze parę kabelków i mam całkiem nową instalację elektryczną w moim golfie yupii

Autor:  arturmkIV [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

Oo widze znajomą furke ;) auto powala na kolana , Pozdrowionka piwko

Autor:  LadiAPY [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

arturmkIV
dzięki :ok: poczekaj jak wstawie APY , wtedy zobaczymy kto szybciej przeleci Wejherowo :D twoj kombiak nie da rady nadążyć :D pozdro :)

Autor:  arturmkIV [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

To skladaj to cacko szybciej , ja tu mam dla ciebie przygotowane juz dwa komplety opon :D

Autor:  LadiAPY [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

arturmkIV
OOoo yupii bedzie siwo chłopie yupii ale cacuszko jeszcze troche postoi :(( sianko tak szybko nie rosnie :D ale do zakończenia sezonu zdążymy sie jeszcze pobawić i spalic sporo opon :D

Autor:  arturmkIV [ Pią 18 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

Jak bys dal rade zlozyc auto do vwmani to mam komplet wyczynowych slikow , kleją sie asfaltu jak glupie, na 1/4 by sie ci przydaly. 205/55, 15 juz na feli. pfu

Autor:  LadiAPY [ Śro 23 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

Bak zostal wyczyszczony , od srodka i od zewnatz . Juz na aucie, wyglada świetnie :ok:

Autor:  arturmkIV [ Śro 30 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

siema :) dzieje sie cos tam ? zzz daj chociaż fotki baku yupii

Autor:  LadiAPY [ Śro 30 Sty, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

arturmkIV napisał(a):
siema :) dzieje sie cos tam ? zzz daj chociaż fotki baku yupii

Dobra dobra :D zasypię was fotkami baku :D ja będę miał na razie przestój w pracy nad autem , kupie wózek , i będę odkładał kasę na silnik , jak już silnik będzie , to będzie można na inne pierdoły kasę wydawać . :ok:
tu fotki z czystym baku , w środku jak i na zewnątrz ;) sorki za takie słabe zdjęcia ale jakoś zapominam zabierać aparat ze sobą do garażu :D
Image
Image
Image
Image

A tu takie wzmocnienie belki

Image
Image

Autor:  marianmk2 [ Pią 01 Lut, 2013 ]
Temat postu:  Re: [golf mk2]by Ladi, przygotowywanie pod APY

Do spawacza to Ci daleko yupii
Czemu bak wrzuciłeś z mk2? Nie lepiej z mk3? jedna pompa na koszu.. Zamiast dwóch :$

Strona 5 z 12 Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/